Спа почивка в хотел Kumburgaz Marin Princess 5* на брега на Мраморно море в Истанбул

2 НОЩУВКИ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ ОТ СОФИЯ, ПЛОВДИВ, РУСЕ, В.ТЪРНОВО, КАЗАНЛЪК, СТ. ЗАГОРА, ВАРНА И БУРГАС

Спа почивка в хотел Kumburgaz Marin Princess на брега на Мраморно море в Истанбул

Описание

С ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ  при мин. 40 човека от София, Пазарджик, Пловдив и Хасково 

Възможност за отпътуване  от Гоце Делчев, Банско, Разлог, Благоевград и Дупница при минимум 20 човека

ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ: ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ДО НЕДЕЛЯ ОТ 21.02.2019 – 17.11.2019Г.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • 2 нощувки в хотел Kumburgaz Marin Princess 5* ;
 • 2 закуски в хотел Kumburgaz Marin Princess 5*;
 • Ползване на закрит басейн;
 • Ползване на открит басейн;
 • Водни пързалки на открития басейн;
 • Безплатно ползване на фитнес зала;
 • Беплатна сауна;
 • Безплатна турска баня;
 • Безплатно ползване на чадър и шезлонг на плажа;
 • Безплатен Wi-Fi достъп и безплатен частен паркинг;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Двупосочен транспорт с автобус 2/3* ;Възможност за отпътуване от: София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково/Допълнително се доплаща по 85лв на човек ( осъществява се при потвърдена група за пътуване до Турция  – минимум 40 човека.); Доплащане за тръгване от Гоце Делчев, Добринище, Банско, Разлог, Симитли, Благоевград и Дупница при минимум 20 човека по линията – 105 лева на човек (При несъбран минимум 20 човека тръгването става от София)
 • Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела ( резервира се предварително при изготвяне на резервацията) – 30лв. на човек;
 • Разходи от личен характер;
 • Застраховка на стойност 10 000 евро с Асистанс – ID: 14112;
Програма

Ден 1: Отпътуване от началния пункт, заложен по екскурзионния план. Нощен преход.

Ден 2: Сутрешно пристигане в морското градче Кумбургаз (до Истанбул) където се намира хотел Kumburgaz Marin Princess 5*. Освежаване във фоайето  на хотела.  Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след  14.00 ч. Това е  политика на всички хотелиери в световен мащаб. Стаите се освобождават в 12:00 ч.
Свободно време. Възможност за вечеря на блок маса в хотела срещу доплащане. Нощувка.

Ден 3: Закуска. Свободно време. Възможност за вечеря на блок маса в хотела срещу доплащане. Нощувка.

Ден 4: Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00 ч. Следобяд отпътуване за България

Цени
Условия
 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

  Необходими документи за екскурзия : Задграничен паспорт с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;

  Плащане за екскурзия: Депозит в размер на 50 % при резервацията и доплащане 21 дни преди отпътуването, освен ако не е оказано допълнително условие за заплащане до определена дата. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.

  Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 3 месеца от датата на отпътуване.

  За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.

  Трансфера се осъществява при минимум 40 човека /за всяка група/.

  Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта.

Резервирайте сега!

Може да резервирате, като ни се обадите на телефон +359898671216 или да ни посетите в нашият офис на адрес:

Габрово, п.к. 5300 ул.: “Райчо Каролев“ №1 (до банка ОББ)

Работно време:

Понеделник – Петък

от 9:30ч. до 18:30ч.

Събота и Неделя – Почивни дни.