ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ

ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ

01 Февруари 2019 – 31 Октомври 2020
8 Дни / 7 Нощувки

Почивка на Малдивите – представете си хиляди спокойни коралови острови, бели плажове и брилянтни тюркоазени лагуни … Малдивите ви предлагат изумителни тропически пейзажи и невероятни подводни гледки – цял подводен свят с неописуема красота.

Малдиви… Тайни острови, на които можете да се скриете от всичко и от всички. Отпуснете се в този рай и не мислете за времето, кой ден сме и какво се случва. Във вашата комфортна вила над окена или на пясъчния  плаж ще успеете да се поглезите истински.

Малдивите са целогодишна ваканционна дестинация. Тук по всчко време на годината има какво да правите – да се заредите със слънце на неворятните плажове, да се порадвате на пъстрите водни обитатетли на рифа около собствения ви остров или да се разходите с лодка до някое от уникалните места за гмуркане наоколо. Ако сте настроени романтично ви препоръчваме крузи по залез. По-слабия сезон на Малдивите също е подходящ за почивка. Той е любим на сърфистите и привлича посетителите на рая с атрактивни цени.

Ако желаете да разнообразите тази идилична почивка, ви предлагаме да комбинирате пътуването си посещение на някой от динамичните азиатски мегаполиси – Сингапур или Банког. А защо не с приказно арабско емирство – Дубай, Абу Даби и Оман ви очакват.
Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници. 

Цената не е валидна за периода на Новогодишните празници.

Посочените цени са калкулирани по най-ниските цени на самолетните билети и важат за ограничен брой места до изчерпване на количествата.

ПРОГРАМА

Ден първи

Отпътуване от София.

Ден втори – седми

Пристигане на летище Мале. Трансфер до вашия романичен остров с хидроплан или моторна лодка – според избрания хотел. Свободно време за плаж и пълен релакс. Екскурзии с лодка около островите и кораловите рифове. Незабравимо време за шнорхелинг и дайвинг.

Ден осми

Освобождаване на хотела и трансфер до летище Мале. Полет към София.

Девети ден

Пристигане в София.
Важно:
– Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници.
– Не е предвиден водач от „Посейдон Холидейс“
– Цената е формирана по най-ниските тарифи на полетите и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати на пътуване и към момента на резервиране.
– Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите – до 12:00 ч. в деня на заминаване
– Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.7 BGN. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5%, туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета.
– Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията „КОРИС БЪЛГАРИЯ“ ООД на тел. +359 2 90 30 130, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение.Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България.Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“, България, гр. София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Забележки:

  •  Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки.
  •  Пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.
  •  Пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа.

Визов режим:

Няма специални визови изисквания.

Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
Начин на плащане:
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
Условия за анулация и неустойки:

До 60 дни преди датата на пътуването – размера на внесения депозит при резервиране на пакета
От 59 до 31 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 30 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;

Необходими документи:

  • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За младоженци и празнуващите годишнини – сертификат за сключен брак.
  • За деца под 18 г., пътуващи без родители – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител
  •  (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
  • Цените са платими в лева, в брой или по банков път

Резервирайте сега!

Може да резервирате, като ни се обадите на телефон +359898671216 или да ни посетите в нашият офис на адрес:

Габрово, п.к. 5300 ул.: “Райчо Каролев“ №1 (до банка ОББ)

Работно време:

Понеделник – Петък

от 9:30ч. до 18:30ч.

Събота и Неделя – Почивни дни.